Flutur, despre spectacolul de la deschiderea Parcului Cornișa: Va fi de departe cel mai mare spectacol care a fost vreodată în Botoșani

Parcul Cornisa BotosaniPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat marți, într-o conferință de presă, că spectacolul care va avea loc cu ocazia deschiderii Parcului Cornișa va fi cel mai mare din câte au fost până acum la Botoșani.

Edilul a spus că, în ciuda fondurilor tăiate din bugetul alocat acestui eveniment de consilierii locali PSD, a reușit să facă rost de bani grație oamenilor de afaceri.

Va fi de departe cel mai mare spectacol care a fost vreodată în Botoșani, chiar dacă ni s-au tăiat fondurile, chiar dacă s-au pus opreliști. Acum cred că au invocat ploaia, că altceva nu ne mai putea opri ca să nu iasă perfect. Sunt convis că, chiar dacă plouă, va fi foarte multă lume. Și aștept foarte multă lume să vină la aceste manifestări. Am făcut rost de bani de la sponsori, care au înțeles că este o ocazie unică de a fi alături de noi, mai ales că și-au dat seama și din poze că este cel mai mare parc de agrement turistic din țară, cel mai complex și este o ocazie unică pentru noi  să facem în așa fel încât să vină cât mai multă lume la Botoșani, să existe și o dezvoltare pe orizontală a Botoșanilor. Sunt mulți care au venit și l-au văzut și au spus că este incdredibil și or să vină în Botoșani. Era singura noastră șansă să ieșim cumva în față.”, a menționat primarul.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, la ora 11.00, la acest eveniment fiind invitați toți cei care s-au implicat în obținerea fondurilor, în construcția și finalizarea Parcului Cornișa. Concertele vor începe la ora 18.00, pe o scenă special amenajată în zonă.

Programul final, pe ore, de la inaugurarea Parcului Cornișa: Concerte, paradă a mascotelor, spectacole de teatru

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *