Programele de dezvoltare locală inițiate de PSD aduc investiții importante în localitățile din Botoșani

investitii psd botosaniPSD Botoșani anunță că toate proiectele de investiții din localitățile județului care au fost aprobate și finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală sunt în derulare.

La ultima vizită de săptămâna trecută a ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu la Botoșani au fost verificate lucrările în teren la extinderea și modernizarea sistemului centralizat de alimentare cu apă potabilă a comunei Vârfu Câmpului și lucrările de asfaltare a drumurilor de interes local din orașul Bucecea.

investitii psd botosaniEste important să dezvoltăm fiecare comunitate locală din județul Botoșani. În Bucecea se derulează investiții în valoare de 3 milioane de euro pentru asfaltarea mai multor străzi din oraș, modernizarea drumurilor de interes local și se construiește Școala cu clasele I-VIII cu 8 săli de curs și Grădinița cu Program Prelungit. În același timp, la Vârfu Câmpului au demarat investiții în valoare de 2 milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor sătești, refacerea, extinderea și dotarea Școlii Primare nr.2 din satul Lunca, modernizare sistemului centralizat de alimentere cu apă potabilă a comunei și refacerea căminului cultural. Botoșănenii merită mai multe investiții”, se arată în comunicatul PSD Botoșani.

investitii psd botosaniÎn județul Botoșani sunt peste 500 de obiective de investiții aprobate cu finanțare prin fonduri guvernamentale și europene pentru care se lucrează: drumuri și poduri, alimentări cu apă, canalizări și iluminat public, școli și grădinițe, dispensare medicale, locuințe, cămine culturale, săli de sport, sisteme de irigații și amenajări hidrologice împotriva inundațiilor.

Comunicat de presă la comanda Partidului Social Democrat CMF 41190008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *