Un nou mandat de arestare pentru tânărul din Botoșani care a dat intenționat cu mașina și l-a ucis pe un alt bărbat

accident-noaptea botosaniUn nou mandat de arestare a fost emis, luni, pe numele tânărului din Botoșani care, pe 2 februarie 2019, a dat intenționat cu mașina și l-a ucis pe un alt bărbat.

Magistrații de la Tribunalul Botoşani au dispus prelungirea mandatului de arestăre preventivă emis pe numele lui Gabriel Narcis Curcă, acuzat de săvârşirea infracţiunilor de „omor”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „părăsirea locului accidentului”.

Potrivit anchetatorilor, pe 2 februarie 2019, botoșăneanul de 23 de ani, fără a poseda permis de conducere, a condus pe raza localității Cătămărăşti-Vale un autoturism neînmatriculat în circulaţie şi purtând tăbliţe cu un număr de înmatriculare atribuit altui vehicul, împrejurare în care a surprins şi accidentat intenţionat victima A.C.M., părăsind apoi locul accidentului.

Ca urmare a leziunilor suferite, victima a decedat în data de 13 februarie 2019, în timp ce era internată într-un spital din Iași.

Acuzat de omor! Tânărul care a lovit cu mașina intenționat un bărbat, trimis în judecată de procurori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *