Sinucidere misterioasă a unui taximetrist de 31 de ani

Nimeni nu întelege ce a fost în mintea tânãrului Robert Agafitei, din Vaslui, un bãrbat de 31 de ani care s-a sinucis în apartamentul în care locuia cu mama sa. Gestul tânãrului taximetrist cu patru ani vechime în meserie, i-a uimit pe toti cei care l-au cunoscut. Bãrbatul a fost descoperit spânzurat sâmbãtã, la etajul al trei-lea al blocului din centrul Vasluiului, acolo unde locuia de când s-a nãscut, scrie vremeanoua.ro.

“Nu ne închipuim ce a fost în mintea lui Robert. Un bãiat vesel, cuminte, fãceam glume cu el. Nu l-am vãzut niciodatã trist. Dumnezeu sã-l ierte! Numai el stie ce l-a dus pe acest drum greu”, ne-a spus un taximetrist, care l-a cunoscut încã de când a intrat în bransã.

Revoltãtor este ceea ce s-a petrecut în orele care au urmat dramaticei descoperiri. Politistii au chemat în centru masina de la SML, pentru a ridica trupul neînsufletit al lui Robert si a-l transporta la Morgã. Cum soferul de la Medicinã Legalã spunea cã mai dureazã, având un caz la Iana, cine s-a oferit sã transporte mortul la spital? Tocmai autopsierul Spitalului Judetean, Ionut Sârbu. Acesta a trimis la locuinta sinucigasului o masinã de la firma sa de înmormântãri, condusã de un sofer iresponsabil, care a circulat cu mare vitezã pe trotuar, în centrul orasului, cu mortul în portbagaj!

Depresia pare a fi cauza sinuciderii tânãrului Robert, desi nimic nu indica drama ce urma sã se petreacã în familia Agafitei. Tatãl tânãrului taximetrist murise exact cu douã luni în urmã, la vârsta de 52 de ani. Tragedia a fost mare, dovadã fiind si faptul cã Robert si-a pus poza cu tatãl în sicriu, pe o retea de socializare, în timp ce el îl vegheazã la cãpãtiul tatãlui, îndurerat. Mama lui Robert urma sã revinã acasã, sâmbãtã, dupã o internare la un spital din judetul Bacãu.

Ea a fost cea care a deschis usa si si-a gãsit fiul agãtat de un streang, în baie.. Rudele venite într-un suflet au povestit cã tânãrul o sunase pe mama sa, vineri seara, spunându-i cã vine el la Moinesti sã o ia, de la spital. Mama sa nu a vrut si i-a spus sã stea la Vaslui, pentru cã va veni cu un microbuz, asigurându-l cã totul e în regulã si se simte bine. Toatã dimineata de sâmbãtã, femeia si-a sunat fiul, dar acesta nu i-a rãspuns la telefoane.

Nici prin cap nu îi trecea cã fiul ei îsi curmase viata, imagine de cosmar care o va urmãri tot restul vietii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *