Un bărbat din Botoşani şi-a bătut cu bestialitate soacra. A lovit-o cu pumnii şi picioarele şi i-a spart geamurile la maşină

Un bărbat din Botoşani şi-a bătut soacra, cu care era, de mai multă vreme, în divergenţă. S-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni.

Potrivit jandarmilor, femeia a fost găsit cu urme de sânge la nivelul feței, în apropiere de intersecția Bulevardului George Enescu cu strada Pacea.

La mică distanță, jandarmii au identificat un bărbat cu mâinile pline de sânge, care țipa și înjura, tulburând liniștea locatarilor de la imobilele din apropiere.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi, s-a stabilit faptul că botoşăneanul, în vârstă de 35 de ani, și-a agresat soacra, lovind-o în mod repetat cu pumnii și picioarele în timp ce aceasta se afla la volanul unui autovehicul, spărgând și două geamuri de la portiere.

Femeia, care are 43 de ani, a ajuns în cele din urmă la spital, din cauza rănilor suferite, iar ginerele la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani. Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *