Zeci de mii de flori vor fi plantate în municipiul Botoșani. Ce firmă a câștigat licitația!

57.600 de fire de flori vor fi plantate vara aceasta în municipiul Botoşani și alte 620 de crizanteme în toamnă. Primăria a alocat un buget de 135.000 lei, florile urmând să fie plantate în Parcul Primăriei, Parcul Sucevei, Cuza Vodă, Marchian, Pacea, Bucovina cu Nicolae Iorga, Parcul APM, intersecția de la Bulevardul Mihai Eminescu cu Octav Onicescu, în sensurile giratorii din municipiu, pe Pietonalul Unirii, Pietonalul Bancar și Centrul Vechi.

Firma care a câștigat licitație este Pronto Edil SRL Botoșani, aceeași de anul trecut.

Începând de astăzi, (nr. luni) plantăm cele 57.600 de răsaduri mici și 2.600 de flori la ghivece care se plantează în jardiniere. Această firmă care a câștigat licitașia cu valoare de 135.000 lei  fără TVA, are obligația să execute trei operațiuni de udare a acestor flori pentru a se prinde și a asigura garanția pe care au specificat-o în condițiile de participare la licitație. De asemenea până la concurența a acesti sume s-au cumpărat și 620 de crizanteme care vor fi plantate spre toamnă”, a precizat viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

 

One thought on “Zeci de mii de flori vor fi plantate în municipiul Botoșani. Ce firmă a câștigat licitația!

  1. Sigur e roscatu?? tot gastile portocalii hacuesc bugetul local si auzi pe primar nu mai este bani , cum dracu daca florile costa juma de buget local??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *