FOTO Viceprim- ministrul Daniel Suciu a verificat stadiul lucrărilor la Spitalul de boli cronice din Botoșani. „Noi finanțăm și la virgulă, iar obligația municipalității e în aer”

Viceprim- ministrul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a verificat, sâmbătă, stadiul lucrărilor la Spitalul municipal de boli cronice şi îngrijiri paliative din Botoşani. Obiectivul este realizat de MDRAP, prin CNI. Alături de acesta au fost și autorităţi publice locale.

El a solicitat conducerii Primăriei Botoșani  să își onoreze obligația de plată pentru contribuția la această investiție. „Primăria nu și-a făcut treaba”, susține Suciu.

Noi investim aici 15,5 milioane de lei. Ne-am fi dorit ca și reprezentanții beneficiarilor să vină pe aici, dar am înțeles că e o practică…[…] Nu e primul obiectiv din municipiul Botoșani la care se întâmplă același lucru. Noi finanțăm și la virgulă și în termen foarte scurt și tot ceea ce înseamnă obligația municipalității e în aer. Și am rugămintea, pentru că sunteți în subordinea Primăriei  să faceți toate diligențele necesare pentru că suma este incomparabil mai mică. Adică noi investim aici aproape 160 de miliarde și investiția asta se știa. Pe promisiuni eu nu prea mă iau. În schimb, o să mă iau după promisiunea constructorului. Domnule, dacă în 20 februarie…eu nădăjduiesc că poate până în decembrie o terminați”, a spus Daniel Suciu.

Spitalul ar urma să fie finalizat până pe 20 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *