Jandarmii vor asigura ordinea la manifestările din weekend. Vezi care!

Festivalul ,,Floare Albastră” din Ipotești, Târgul Meșterilor Populari de pe Pietonalul Unirii și crosul ,,Start spre Europa” din Parcul Mihai Eminescu sunt doar câteva din evenimentele desfășurate în spațiul public la care jandarmii vor asigura ordinea și siguranța publică în acest sfârșit de săptămână.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, sprijinite de polițiști și pompieri, vor fi alături și de participanții la manifestarea cultural-artistică dedicată împlinirii a 101 ani de la unirea Basarabiei cu România, organizată tot pe Pietonalul Unirii, dar și la meciul de fotbal disputat de echipele C.S. Europa Hilișeu – A.C.S. Inter Dorohoi, pe stadionul din localitatea Hilișeu Horia.

De asemenea, jandarmii vor executa misiuni în sistem integrat, în cooperare cu lucrători de poliție, acționând pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor cu caracter contravențional sau penal, precum și pentru intervenția la apelurile la numărul unic de urgență 112.

Recomandăm participanților la aceste manifestări să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine și să solicite sprijinul jandarmilor în mod direct sau prin apel 112, atunci când situația o va impune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com