Anunț pentru botoșănenii care au carduri la BRD. Sistemul informatic de carduri va fi oprit

bancomat brdBRD, parte din grupul financiar francez Société Générale, a anunțat joi, că, în noaptea de duminica, 12 mai, spre luni, 13 mai, va opri sistemul informatic de carduri pentru modernizare. Drept urmare, rețeaua de ATM-uri și POS-uri a băncii nu va fi disponibilă în intervalul respectiv, scrie News.ro.

”În noaptea de duminică, 12 mai 2019, spre luni, 13 mai 2019, vom realiza o operațiune de modernizare a sistemului nostru informatic de carduri. În consecință, între orele 00:00 și 06:00, deținătorii de carduri BRD nu vor putea realiza operațiuni cu acestea în România sau în străinătate, iar rețeaua de ATM-uri și POS-uri a băncii nu va fi disponibilă”, se arată în comunicat.

Banca recomandă clienților să își asigure o rezervă de numerar în cazul în care vor trebui să facă plăți în intervalul respectiv. Banca are o rețea de 723 de unități, aproximativ 2,4 milioane de carduri și o rețea de acceptare de aproximativ 27 000 POS-uri și mai mult de 1 600 ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii martie 2019, de 54,4 miliarde lei (11,42 miliarde euro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *