Asistentă maternală, reținută pentru că ar fi violat un copil de 12 ani. Soțul a prins-o în fapt, când s-a întors mai devreme de la serviciu

O asistentă maternală de 49 de ani din comuna Ghilad, judeţul Timiş, a fost reţinută şi este cercetată pentru viol, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un copil de 12 ani pe care îl avea în grijă, relatează News.ro.

Potrivit poliţiştilor, femeia îl luase în plasament pe băiat de la începutul acestui an, din luna ianuarie. La un moment dat, soţul femeii a ajuns acasă mai repede de la serviciu şi a văzut-o pe soţia lui în timp ce întreţinea relaţii intime cu băiatul de 12 ani pe care îl luase în plasament.

După ce a descoperit ce făcea soţia lui cu băiatul, bărbatul a început să o lovească pe femeie. Aceasta a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi le-a spus poliţiştilor că soţul o agresează. Când l-au luat la întrebări pe bărbat, acesta le-a spus poliţiştilor motivul pentru care şi-a bătut soţia,

Poliţiştii au preluat-o pe asistenta maternală şi au dus-o la audieri, apoi aceasta a fost reţinută şi dusă în Arestul Poliţiei Judeţene Timiş. Cazul a fost preluat de procurori.

Copilul agresat a fost încredinţat Direcţiei pentru Protecţia Copilului Timiş şi i se va acorda consiliere psihologică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com