Se pregătește un super show la festivalul „Floare Albastră” de la Ipotești. Pe scenă vor urca Andra, Ion Paladi, Dan Doboș și Daniela Condurache

Autoritățile din Ipotești promit un show de zile mari, în week-end, la festivalul Floare Albastră. Initiatorul evenimentului, respectiv actualul reprezentant al institutiei, Gireada Dumitru Verginel, a tinut ca desfasurarea acestui eveniment sa devina o traditie, Festivalul din acest an fiind la cea de-a XII- a editie, acesta avand loc in perioada 11-12 mai pe stadionul „Luceafarul” din satul Ipotesti.

Sambata seara, incepand cu ora 19:00, vor concerta indragitele artiste DOINA SULAC si, placuta surpriza pentru spectatori, ANDRA.

Duminica,incepand cu ora 12:00, artistii care vor incanta publicul sunt: Nicu Mata, Daniela Condurache, Ion Paladi, Diana Sarbu, Dan Dobos, Ansamblul profesionist „Constantin Arvinte” Iasi si actorii Valentina Fatu si Vasile Muraru.

Tot duminica, in semn de respect, reprezentantii intitutiei vor inmana diplome pentru cuplurile care implinesc 50 de ani de casnicie neintrerupta.

Evenimentul este organizat de Primaria comunei Mihai Eminescu si Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu.

One thought on “Se pregătește un super show la festivalul „Floare Albastră” de la Ipotești. Pe scenă vor urca Andra, Ion Paladi, Dan Doboș și Daniela Condurache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *