Mobilizare fără precedent la PSD! Circa 6.000 de membri social- democrați din Botoșani la mitingul de la Iași

stiri, botosani, Liviu Dragnea la Botosani, PSD (5)Liderii PSD din Botoșani și-au mobilizat tot activul de partid pentru a participa la unul dintre cele mai mari mitinguri  organizate vreodată în Moldova.

Aproximativ 6.000 de membri social- democrați din Botoșani vor lua parte la mitingul de la Iași, la care sunt așteptați circa 40.000 de PSD-iști din toată regiunea Moldovei.

Manifestaţii PSD vor pleca dn localităţile lor cu mijloace de transport închiriate sau cu maşini personale. Fiecare organizaţie va pleca la ora decisă de aceasta, fără a exista un punct comun de start.

Mitingul de la Iaşi are loc între orele 15.00 şi 19.00.

3 thoughts on “Mobilizare fără precedent la PSD! Circa 6.000 de membri social- democrați din Botoșani la mitingul de la Iași

  1. Rusinos pentru Botosani! Sunt convins ca iesenii ii voi prive cu dispret, asa cum si merita loazele pzd-iste… Sper ca descultii nostri isi vor rupe masinile in „autostrada” BT – Targu Frumos, ca hurducaturile ii vor trezi sa realitate si le vor aminti pe cine se duc ei sa sustina. Totusi, este bina ca, macar pentru o zi, numarul leprelor din oras va apropia de zero!

  2. Hoardle galbejite au si sarit la gatul poporului , plecati bai in Costa Rica la UDREA cu tot cu blaga, videanu va asteapta pe toata clica de jefuitori de popor , sa credeti voi ca va vor vota cei de la stat au salariile taiate de voi iar partidul celor multi au redat demnitatea celor ce muncesc!
    RISUNE SA VA FIE!!
    NIMENI NU ZICE IN FATA VOUA ,STIE CA SUNTETI AGRESIVI ATI TRAS IN POPOR LA RASCOALE , ATI CALCAT POPORUL PE CAP BUNICII SI PARINTII VOSTRI ! RUSINE SA VA FIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *