Un nou laborator de patiserie și cofetărie va fi deschis la Botoșani. Finanțarea, asigurată prin fonduri europene. Cine este beneficiarul investiției!

laborator patiserie- cofetarieUn nou laborator de patiserie și cofetărie va fi deschis, în perioada următoare, în municipiul Botoșani, în baza unui proiect finanțat din fonduri europene.

Este vorba de o investiție realizată de Mihaela Martiniuc, soția omului de afaceri Liviu Martiniuc (fost consilier județean) din Săveni, cel care dispune, printre altele, de o rețea de magazine la Săveni, de un centru de afaceri și de două hoteluri la mare. Soții Martiniuc au atras atenție, de curând asupra unei investiții majore în Iași, aceștia construind un spital de zi.

Laboratorul de patiserie- cofetărie a obținut finanțare de la AFIR pe Martiniuc Mihaela Intreprindere Individuală, înregistrată pe Săveni. Investiția se va realiza în zona Luceafărul, pe strada Poștei 7A din municipiul Botoșani, pe un teren de 407 metri pătrați, pe care va fi construită o clădire nouă și va fi echipată cu utilaje noi.

Numai construcția imobilului va costa 554.913 de lei.

Un om de afaceri din Botoșani, fost consilier județean, construiește un spital de zi

One thought on “Un nou laborator de patiserie și cofetărie va fi deschis la Botoșani. Finanțarea, asigurată prin fonduri europene. Cine este beneficiarul investiției!

  1. Vedeti toate proiectele sunt castigate de gastile politice , eu daca ma duc sa aplic ,am doar promisiuni de ani de zile , banutii de la finantari se duc la gastile lor !
    cetateanul nu are cum sa se califice , posteaza dar asa cate un chior ca sa se creada ca … ia toata lumea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *