Durere fără margini după moartea șefului de la Evidența Persoanelor Botoșani. Mesaje emoționante transmise de cei care l-au cunoscut

doliu ovidiu gherasimȘeful Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Judeţului Botoșani, Ovidiu Gherasim, a decedat, marți, la vârsta de 50 de ani, la Spitalul Universitar din București.

Ovidiu Gherasim era internat pe fondul unei boli grave de care suferea, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„Bidu”, cum îi spuneau apropiații, era un om vesel, mereu pus pe glume, care avea un stil aparte de a spune bancuri. Îi plăcea să îi facă pe cei din jurul său să se simtă bine și lupta cu boala care îl măcina a dus-o în tăcere. Nu se văita, ci încerca mereu să nu îi împovăreze pe cei din jurul său cu problemele sale.

Moartea sa i-a îndoliat pe toți cei care l-au cunoscut. Nu se așteptau să îl piardă atât de devreme.

Iată câteva dintre mesajele transmise de cei care l-au cunoscut:

Claudiu Colescu– Unul dintre prietenii copilăriei mele a plecat la ceruri! Un om de o calitate deosebită, un caracter impresionat, un mentor cum rar am întâlnit! Nu voi uita niciodată ceea ce am învățat de la tine Bidule și toată copilaria mea! Mereu vei rămâne în sufletul meu prieten drag !!! Dumnezeu să te odihnească în pace Ovidiu Gherasim !!!

Gabryel Tys-  Dumnezeu Sa.l Ierte! Multe Amintiri Placute !!! Pacat Ca Oamenii Buni Ne Parasesc Prea Repede!!

Sirbu Alin –Doamne fereste!domnu Ovidiu?! mare om si un caracter de aur a fost.condoleante Nadia!!

Damian Viorica – Dumnezeu sa- te ierte cumatru meu drag si bun! Ma rog la bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul in loc luminat cu verdeață unde nu este durere nici întristare nici suspin ci viata fara de sfârșit!! Vei ramane mereu in amintirea noastra. Odihna vesnica alaturi de cei dragi!!

Jijie Miluta- Dumnezeu sa te ierte prieten si coleg drag!

Mesaj emoționant al senatorului Doina Federovici, după decesul șefului de la Evidența Populației

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *