Funcționarii unei instituții, nevoiți să lucreze sâmbătă și duminică pentru a face față afluxului de public

dosare- stiri, botosaniFuncționarii unei instituții din Botoșani sunt nevoiți să lucreze sâmbătă și duminică pentru a face față afluxului de public din această perioadă. Este vorba de funcționarii Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA), care trebuie să preia de la toți fermierii botoșăneni cererile de subvenție până pe 15 mai.

Avand in vedere ca pana la termenul final de depunere a cererii unice de plata pentru Campania 2019, respectiv, 15.05.2019, timpul de lucru este in totalitate ocupat cu fermieri programati, pentru a veni în sprijinul fermierilor care nu au reușit să depună până în prezent cererea, Centrul Judetean APIA Botosani, anunță că toate centrele locale/judetean vor desfășura activitatea de primire a cererilor și in zilele de sâmbăta și duminica”, se arată într-un comunicat al APIA.

În acest scop, fermierii care au fost programati anterior si nu s-au prezentat sa depuna cererea unică de plată, sunt așteptați sa depuna cererea in zilele de sâmbăta și duminica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *