VIDEO Adolescentul din Botoșani, care face furori la balurile de liceu, a lansat prima sa piesă. Cum sună melodia la care s-a muncit aproape un an de zile

Un adolescent de 16 ani, din Darabani, cunoscut pentru prestațiile sale artistice de la balurile de liceu, a lansat prima sa piesă. Dănuț Vieriu (Dixy), elev în clasa a X-a la Liceul ”Dimitrie Cantemir”, a lansat piesa „Te-am iubit cândva”.

Acesta vrea să lanseze un album și să colaboreze cu Utze, Claudiu Roman, Seek, Alex, aZr, Ektro, Vraciu, dar și alții.

Dănuț spune că a iubita muzica dintotdeauna și nu se vede făcând altceva.

Cand mi-am pus prima data internet, pur si simplu stăteam cu căștile pe urechi si ascultam muzica… Si găseam negative pe internet si ma prosteam singur prin casa..iar cand am venit la liceu, era vorba de un concurs de talente, am participat si mi s-a spus ca am cantat bine.”, ne-a povestit tânărul.

Pentru banii de care avea nevoie pentru înregistrarea melodiei a muncit singur. În vacanța de vară s-a angajat și cu banii strânși și-a îndeplinit visul. Exigent cu sine însuși, Dănuț și-a dorit ca melodia să sune exact cum trebuie, nu a vrut ca lucrurile să fie făcute de mântuială. Acesta este și motivul pentru care a durat un an de zile până să fie lansată.

„Eu sunt din Darabani si am lansat o piesa cu un prieten tot din Darabani si cu unul din Reșița. A fost înregistrată la SwiftStudio Records si a fost mixată si masterizata de Eduard se le Street Love. S au pierdut luni întregi pentru realizarea acestei piese. Pe viitor voi colabora cu Bronx, care a fost la Romanii Au Talent”, ne-a spus tânărul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *