Un bărbat a fost băgat în spital de nevastă pentru că își plângea prea des fosta soție

Cazul care a șocat oamenii legii! O femeie din Vaslui și-a băgat bărbatul în spital, pe motiv că acesta își plângea prea des fosta soție. Bărbatul se află acum în stare gravă.

Un bărbat din satul Călimănești, comuna Puiești, județul Vaslui, a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost bătut de soție. Aceasta s-a revoltat că actualul ei soț își plânge prea des și cu patos soția decedată, așa că s-a hotărât să pună punct cu forța acestei situații.

Cei doi, aflați sub influența băuturilor alcoolice, s-au luat la ceartă, iar la un moment dat, bărbatul a fost luat la bătaie de soție, a anunțat vremeanoua.ro.

Bărbatul s-a prezentat la spital cu traumatism cranio-cerebral sever și cu traumatism toracic.
Rudele bărbatului susțin că femeia a fost ajutată de băiatul acesteia de 17 ani, însă femeia a luat asupra ei toată vina pentru a-și apăra copilul.

Cei doi, aflați sub influența băuturilor alcoolice, s-au luat la ceartă, iar la un moment dat, bărbatul a fost luat la bătaie de soție, a anunțat vremeanoua.ro. Bărbatul s-a ales cu traumatism cranio-cerebral sever și cu un traumatism toracic.

Rudele acestuia cred că fiul femeii, un tânăr în vârstă de 17 ani, a ajutat-o pe mama lui să-și bată partenerul, dar susțin că femeia a luat totul asupra ei pentru a-și feri copilul de rigorile legii. Echipajul medical sosit la fața locului i-a găsit pe ambii soți în stare avansată de ebrietate. Vecinii spun că aceasta l-ar fi bătut fiindcă o jelea tot timpul pe soția pierdută în urmă cu mai mulți ani.

Sursa: A1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *