Anchetă a polițiștilor în cazul de agresiune de la Albești. De la ce a pornit bătaia între eleve!

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean vin cu detalii în ceea ce priveste cazul de agresiune din localitatea Albesti. Oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la acest caz, în urma imaginilor video aparute in spatiul public  si au deschis o ancheta in acest caz.

Din cercetarile efectuate pana la acest moment, cele doua persoane implicate in altercatie au fost identificate: acestea au 14 ani si sunt din comuna Albesti.

Incidentul a avut loc la data de 6 mai, in curtea unitatii de invatamant, pe fondul unui conflict spontan motivat de faptul ca la o data anterioara persoana vatamate i-a adresat agresoarei cuvinte jignitoare pe o retea de socializare.
Victima a declarat organelor de politie ca nu doreste sa formuleze plangere penala, insa politistii s-au sesizat din oficiu si au intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violente.

De asemenea, situatia de fapt va fi adusa la cunoștința unitatii scolare respective, Inspectoratului Scolar Județean, precum si Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

La finalizarea cercetarilor, in cauza se vor dispune masuri in conformitate cu prevederile Codului de Procedura Penală”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *