Caz fără precedent la Botoșani! O tânără care tocmai s-a căsătorit a ajuns la spital direct de la starea civilă. A fost înțepată de o albină

Caz fără precedent înregistrat la Botoșani. O tânără care tocmai s-a căsătorit a ajuns, în week-end, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Mavromati, direct de la Oficiul stării civile.

Proaspăta căsătorită, în vârstă de 23 de ani, tocmai a spus „Da” ofițerului de stare civilă de la Primăria municipiului Botoșani, iar la ieșirea din clădirea Casei cărții a fost înțepată de o albină, care dăduse „atacul” la florile pe care acesta le primise în dar.

Tânăra, care este originară din Satu Mare și care se măritase la Botoșani, a fost înțepată în braț. Pe fondul unei alergii, acesteia i s-a făcut rău, astfel încât familia a sunat la 112 și fata a fost preluată de ambulanță.

Cadrele medicale spun că tânăra a primit tratamentul de specialitate, neavând riscul de a dezvolta un şoc anafilactic. După un timp petrecut la UPU, ea a plecat spre un restaurant, unde a avut petrecerea de căsătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *