Bărbatul din Botoșani care a abuzat sexual de o fetiță care se întorcea de la biserică a fost arestat. Află cine este individul!

arestat- prins de politie- retinut la BotosaniUn bărbat din Botoșani a agresat sexual o fetiță care se întorcea, împreună cu bunica ei, de la biserică. Cazul a fost înregistrat, duminică, în comuna Frumușica, victima fiind o fetiță de doar 11 ani.

Potrivit Poliției, în timp ce se întorcea de la biserică, împreună cu bunica paternă, copilul a fost chemat de botoșăneanul de 42 de ani pentru a-i oferi produse alimentare de pomană. Având acceptul bunicii, fetița s-a deplasat în locuinţa bărbatului.

În casă, prin folosirea de ameninţări, bărbatul a atins minora în zona organelor genitale, o singură dată, ulterior aceasta părăsind în fugă locul faptei. Cea care a alertat Poliția a fost chiar mama fetiței.

Bărbatul a fost depistat la scurt timp pe raza localităţii de domiciliu, fiind ridicat de polițiști. El se numește Iordache Dumitrache și a primit, luni, din partea magistraților Judecătoriei Botoșani un mandat de arestare preventivă de 30 de zile sub acuzația de agresiune sexuală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *