Directorul de la Stațiunea Popăuți cere politicienilor din Botoșani să nu includă instituția în circul electoral

politicieni pe scena la Targul Agro Zoo de la Popauti- BotosaniDirectorul de la Stațiunea de Cercertare- Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Popăuți Botoșani, Ionică Nechifor, cere politicienilor din Botoșani să nu includă instituția în circul electoral.

El a transmis, luni, un comunicat de presă în care arată că evenimentul, organizat de către asociațiile agricole, în parteneriat cu instituțiile de profil, cât și Consiliul Județean Botoșani, „a înregistrat un succes deosebit atât pentru fermieri cât și în rândul cetătenilor botoșăneni, înregistrând o prezență de cca 10.000 de vizitatori”.

El a transmis oamenilor politici botoșăneni să sprijine agricultura, nu să „confiște evenimentele politice de succes”.

Iată comunicatul de presă integral transmis de Ionică Nechifor:

 Evenimentul organizat la Stațiunea de C-d Popăuți Botoșani, de către Asociațiile agricole, în parteneriat cu instituțiile de profil cât și Consiliul Județean Botoșani, a înregistrat un succes deosebit atat pentru fermieri cât și în rândul cetătenilor botoșăneni, înregistrând o prezență de cca 10.000 de vizitatori .

  Avand în vedere disputele politice care au apărut pe perioada evenimentului cât și după încheierea acestuia, doresc să fac unele precizări în calitate de organizator principal al Târgului Expozițional de Ovine, Pielicele Karakul, Bovine, Plante Tehnice și Produse  Tradiționale  ;   Ediţia a   XIIIa organizat în  4- 5 Mai 2019  .

  1. Stațiunea de C-d Popăuți Botoșani , instituție de prestigiu la nivel județean, național, european, desfăsoară activități de cercetare-inovare în interesul  fermierului român și  nu este angrenată sau înregimentată politic.
  2. În calitate de director al instituției sus menționate dar și președinte al Asociației Crescătorilor de Ovine și Caprine Moldoovis , rog persoanele  angrenate politic, să nu transforme un eveniment eminamente agricol si pentru agricultori în dispute politice, totodată solicit, scoaterea din disputele electorale ale domniilor voastre Stațiunea de C-d Popăuți, locul unde a avut loc acest eveniment.
  3.  Începând cu anul 2015, nu mai sunt angrenat politic în nici o formațiune politică , prin urmare vă rog respectuos, să nu mă asociați cu nici una din formațiunile politice existente .
  4. În calitatea mea de director și președinte de asociație voi răspunde tuturor solicitărilor ce vin în sprijinul cercetării-inovării în agricultură, relansarii  fermierului român, prin care, să permită competitivitate pe piața europeană și mondială.
  5. Mă simt obligat să cer scuze public fermierilor , cetățenilor, prezenti  la Stațiunea de C-d Popăuți în data de 5 Mai, pentru momentele ’’electorale’’ apărute cu această ocazie. De asemenea voi susține atât proiectele cât și persoanele care vin în sprijinul fermierului român .
  6. Pe parcursul organizării evenimentului, au fost făcute invitații către toate personalitățile județului Botoșani, demnitarilor din domeniul agricol, indiferent de culoarea politică ,  prin urmare solicit în mod ferm : Sprijiniți agricultura!!!! Nu încercați să confiscați evenimentele  agricole organizate de entitățile cu profil agricol !!!

Citește și:

FOTO& VIDEO! Liberalii și-au făcut apariția la Târgul Popăuți în fieful PSD. Directorul stațiunii: Dați-vă eșarfele jos și nu am nimic cu voi!

One thought on “Directorul de la Stațiunea Popăuți cere politicienilor din Botoșani să nu includă instituția în circul electoral

  1. Haitele portocalii ataca ,acum doi trei ani un repezentant de seama liberalul TURCANU oieru era cel mai tare acum au venit la pupat moaste la berbecii de soi ai statiunii niste taietori de salarii si pensii asta vor sa faca din nou fugiti bai portocaliilor in Costa Rica caricica si faceti acolo …. ce vreti voi va asteapta udrea , cocos , blaga …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *