PSD solicită PNL Botoșani să precizeze dacă susține conducerea centrală care vrea să taie salariul minim pe economie

PSD Botoșani solicită parlamentarilor și conducerii PNL Botoșani să își exprime o poziție publică referitoare la intențiile exprimate de conducerea centrală a PNL de a tăia sau de a desființa cu totul salariul minim pe economie.

Solicitarea PSD Botoșani vine în urma publicării în presă a unei scrisori semnate de mai mulți economiști ai PNL, USR și din Administrația Prezidențială în care se afirmă că majorarea salariului minim realizată de PSD este o măsură „anti-economică” și „anti-socială”.

Printre semnatarii scrisorii se numără Cristian Păun și Bogdan Glăvan consilierii pe probleme economice ai președintelui PNL Ludovic Orban, dar și Florian Cîțu, principala voce a PNL în domeniul economic. De asemenea, scrisoarea este semnată de consilierul președintelui Iohannis, pe domeniul economic și social, Cosmin Marinescu, precum și de Claudiu Nasui de la USR.

În județul Botoșani sunt 36.000 persoane care sunt plătite cu salariul minim pe economie și care au beneficiat de creșteri succesive în ultimii doi ani ai guvernării PSD, de la 925 lei salariu net în 2016, la 1.263 în prezent. Cei de la PNL spun că această măsură economică e distructivă pentru economie, fundamental anti-socială și cer guvernului să abandoneze măsura creșterii salariului minim. Am citat exact din documentul semnat de specialiștii în economie de la PNL. Este deci important ca PNL Botoșani să spună clar botoșănenilor dacă susțin această viziune economică”, a declarat Doina Federovici.

În viziunea PSD, creșterile de salarii sunt absolut necesare pentru reducerea decalajelor față de Uniunea Europeană. „Noi vrem ca românii să simtă în buzunarul lor beneficiile aderării României la Uniunea Europeană. Vrem ca românii să se bucure de aceleași salarii și pensii ca cele din Uniune. Urmează alegeri pentru Parlamentul European și cred că botoșănenii trebuie să știe dacă votul lor le va aduce mai mulți bani în buzunare sau dacă, dimpotrivă, venirea PNL la guvernare le-ar afecta veniturile

5 thoughts on “PSD solicită PNL Botoșani să precizeze dacă susține conducerea centrală care vrea să taie salariul minim pe economie

  1. Portocalii asta au facut, au tăiat salariile si pensiile iar prin 1906-1907 trăgeau în țăranii răsculat dar in numele regelui!!!Trădătorii poporului in lungul istoriei au jefuit poporul in numele regelui!!! Noi suntem poporul, plecați în Costa Rica după colegă voastră de partid

  2. Manipulari tipic bolsevice…infractorii pzd-isti par ghidati direct de la Moscova. Ce raspuns merita o minciuna sfruntata, aruncata de talharii si analfabetii pzd?? NIMIC , asa ca cum e seful talharilor, teleormaneanul suprem…?

  3. ..vulgari la trup si la vorba , haitele portocalii ataca , cred ca daca au un singur infractor dragnea nu e de luat in seama , vor prosti poporul care stie bine ca au fost niste jefuitori modele,blaga, udrea, videanu…..si cateva mii pe care nu le scriu…medicii au salariile decente, profesorii asa si asa , cei ce lucreaza la stat nu sunt tampiti sa va voteze pe voi care ati taiat salariile si pensiile , bai lingailor de cururi americane nespalate si jegoase…

  4. Viorele, tata…50 de stirbi la mitingul pzd din Vaslui?? WTF…??!! Asa e cand face pzd-ul meeting fara mici, bere sau fara sa-i aduca cu arcanul pe desculti…??. Asta e adevarata forta a bolsevicilor! Cat despre tine, tu nu existi!

  5. Despre puterea de cumparare a persoanelor cu venitul minim de ce nu zic nimic? Aaa, va zic eu: a scazut drastic!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com