Familia tânărului mort în accidentul cumplit de la Avrămeni are nevoie de ajutor. Doi copii au rămas fără tată

Tânărul mort în accidentul de sâmbătă după-amiază pe un drum local din comuna Avrămeni, drum care leagă localitățile Panaitoaia și Zoițani, a lăsat în urma sa doi copii. Cei care vor să ajute familia acestuia, au la dispoziție un cont bancar unde pot face donații.

 La cererea prietenilor,cunostintelor si apropiatilor care vor sa fie alaturi de familia Damileanu ce trece prin momente tragice si sfasietoare , dupa disparitia celui ce a fost un fiu,frate, sot,tata si prieten Dinu Valentin Damileanu sa ne unim cu totii sa ajutam cei 2 copilasi ramasi fara tatal lor iubit. Va multumim pentru sprijinul vostru. Dedesubt va postez contul lui Andreea;  COD IBAN RO65CECEC001946345656311 CEC BANK S.A-  DAMILEANU ANDREEA DENISA”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Dinu Dămileanu s-a căsătorit acum patru ani și prea să trăiască o frumoasă poveste de dragoste cu soția sa Andreea, care i-a oferit și doi băieței. Povestea lor a fost întreruptă, însă, sâmbătă, în momentul în care Dinu a urcat la volanul unei mașini decapotabile, a ieșit de pe drum și a lovit un stâlp, după care s-a răsturnat.

Botoșăneanul de 25 de ani a fost proiectat afară din mașină și a murit la locului accidentului, fără nicio șansă de a supraviețui.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *