Cum a încercat bărbatul de 42 de ani să întrețină relații sexuale cu fetița de 11 ani. A chemat-o să-i ofere produse alimentare, drept milostenie, când aceasta se întorcea de la biserică

Bărbatul de 42 de ani a văzut-o pe fată în timp ce se întorcea de la biserică cu bunica paternă și a chemat-o la el pentru a-i oferi produse alimentare, drept milostenie. Având acceptul bunicii, minora s-a deplasat în locuinţa bărbatului.

În imobil, prin folosirea de ameninţări, bărbatul a atins minora în zona organelor genitale, o singură dată, ulterior aceasta părăsind în fugă locul faptei.

Duminică, tatăl fetei, din comuna Frumuşica, a fost cel care a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 11 ani, ar fi fost victima unei agresiuni sexuale.

Bărbatul a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii de domiciliu, fiind condus la sediul postului de poliţie pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, în cursul serii, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preveniv al IPJ Botoşani, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, potrivit IPJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *