Noi lucrări pe drumurile naționale din județul Botoșani. DRDP a anunțat unde va lucra luni

lucrari plombari drumuriDirecția Regională de Drumuri și Poduri Iași a anunțat că luni va desfășura activități de reparații asfaltice pe mai multe drumuri naționale din Botoșani. Este vorba de drumurile naționale: DN 29 (Răchiți – Ungureni), DN 29A (Horodiștea), DN 29C (Cândești – Mihăileni), DN 29D (Victoria – Silișcani), DN 29E (Stânca).

Potrivit DRDP, lucrările se vor desfășura cu semnalizarea de rigoare și eventuale restricții temporare pe sectoarele vizate. În aceste condiții, facem recomandarea către conducătorii auto să circule cu prudență în zonele afectate de lucrări, lansând totodată un apel la înțelegere pentru eventualul disconfort produs în trafic. Graficul de lucrări poate suferi modificări, în funcție de condițiile climatice sau alte probleme de natură logistică existente la nivelul DRDP Iași.

One thought on “Noi lucrări pe drumurile naționale din județul Botoșani. DRDP a anunțat unde va lucra luni

  1. Asfaltează și dealul de la Mănăstireni pe care l-au decopertat acum 2 ani și l-au lăsat așa? Și așa e rea de tot acea porțiune datorită alunecărilor de teren… Acum trebuia decopertat, înainte de a asfalta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com