O nouă lovitură imobiliară pentru omul de afaceri Tonino Boldea. Acesta a cumpărat peste 4.000 mp în zona ultracentrală a Botoșaniului

fostul sediu al vinalcool botosaniOmul de afaceri Tonino Boldea, cel care a devenit unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din municipiul Botoșani, a dat o nouă lovitură.

Acesta a achiziționat, recent, peste 4.000 de metri pătrați de teren în zona ultracentrală a Botoșaniului, lângă clădirea de birouri Vegastel. Este vorba de fostul sediul al Vinalcool SA de pe strada Teatrului, pe care se află și o clădire monument istoric.

Clădirea și terenul au fost cumpărate, în 2004, de firma Nord Tour, controlată de omul de afaceri Claudiu Colescu, însă acum au ajuns în proprietatea lui Tonino Boldea, care intenționează să construiască acolo noi blocuri.

fostul sediu al vinalcool botosaniImobilul de pe strada Teatrului include casa de 310 mp, terenul total de 4.300 metri pătraţi, dar şi anexele sale, de circa 500 metri pătraţi. Casa de patrimoniu va fi păstrată și va deveni un after school, iar anexele vor fi demolate, pe ele urmând a fi construite scările de bloc.

Tonino Boldea este proprietarul fabricii de lactate Five Continents Group, dar și a abatorului Emanuel Com. El deține, de asemenea, firma Bold Impex, cea care deține numeroase spații comerciale în municipiu.

În zona imobiliară, Boldea a reabilitat blocurile MBB din cartierul Bucovina, a construit blocurile noi de pe strada Victoriei (lângă magazinul Botoșani) și cele de pe Pietonalul Unirii.

 

 

2 thoughts on “O nouă lovitură imobiliară pentru omul de afaceri Tonino Boldea. Acesta a cumpărat peste 4.000 mp în zona ultracentrală a Botoșaniului

  1. Bravo lui,atât timp cât construiește ceva si nu fură ca politicienii si bugetari e foarte bine

  2. da da ai sa faci ceva si pe ………………………….asta toti au sf tragic ce ne mai raham pe noi ,ca la primul cutremur toate blocurile vor pica facute de acest…………………………………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *