FOTO & VIDEO Ministrul Agriculturii, cu jandarmii lângă el după ce a fost luat la întrebări de un botoșănean: Ce ați făcut pentru agricultură?

Un botoșănean i-a reproșat ministrului Agriculturii, Petre Daea, că nu a făcut nimic pentru agricultură. Acesta l-a luat la întrebări, în timp ce Daea se plimba printre standurile de la Târgul Agro-Zoo de la Popăuți.

Ce ați făcut pentru agricultură? Ce a făcut acest guvern. Nu ați făcut nimic…Cu cormoranii… Demisia!”, i-a spus tânărul din Botoșani, în timp ce directorul Staţiunii Popăuţi, Ionică Nechifor, l-a întrebat: ”Câtă agricultură știi să faci?”.

Ministrul i-a răspuns calm că a făcut ceva pentru agricultură, acesta fiind însoțit în mulțime de câțiva jandarmi.

 

2 thoughts on “FOTO & VIDEO Ministrul Agriculturii, cu jandarmii lângă el după ce a fost luat la întrebări de un botoșănean: Ce ați făcut pentru agricultură?

  1. Pe langa faptul că acel domn nu prea semăna a agricultor ,totuși agricultori…ăștia care sunt cei mai asistați dintre toți ar trebui să audă cuvintele lui Kennedy….
    „Nu vă întrebați ce poate face America pentru voi ci ce puteți face voi pentru ea.”

  2. Asta era in spate pe la saivan beau rachiu din plastic cu vor trei de la Unteni, cam bat si so luat de moșu ministru era manga
    aproape….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *