Cine sunt medicii de familie care au primit cei mai mulți bani de la Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani în luna martie!

medic de familie, stiri, botosaniCel mai mare venit pe cabinet de medicină de familie, în luna martie, a fost de peste 27.500 lei. În top urmează un medic care a primit de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Botoșani peste 26.000 lei și alți doi care au primit peste 24.000 lei.

De asemenea, sunt mai mulți medici care au obținut venituri de 23.000 lei, respectiv 22.000 lei.

Față de anul trecut, veniturile pe cabinete au crescut.

Cel mai mic venit, în perioada amintită, a fost obținut de un medic care a luat puțin peste 7000 lei, potrivit listei de deconturi făcută publică de CAS Botoșani.

O parte din medicii de familie își rotunjesc veniturile cu munca pe care o prestează în centrele de permanență.

Instituția de asigurări de sănătate a decontat, în luna martie, celor 170 de medici de familie din județul Botoșani peste 2,5 milioane lei.

Vezi aici veniturile!

Vezi aici venituri medici luna martie

2 thoughts on “Cine sunt medicii de familie care au primit cei mai mulți bani de la Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani în luna martie!

  1. Pe medicii de familie cine ii verifica ce porcarii ne trec pe cardurile de sanatate pt ca noi pacientii nu avem voie sa stim sau sa ne vedem fisa noastra medicala probabil ne considera de prosti .S ar putea ca ne trec boli fictive.

  2. Aceste date sunt ultrasecrete pentru mine ??? de ce ??
    Sistemul mafiot a fost conceput chiar de ei!
    Daca ati avea posibilitatea sa accesati eu cred ca 40% ar trebui arestati pentru magariile care au fost scrise nu de ei dar si de cei ce au acces in sistemul informatic!
    Cand vorbim de transparenta ,aceste carduri ar trebui ca bolnavul sa vada ca i sa adaugat in segmentul de medicatie ????
    DE CE ATATA SECRETOMANIE?? VETI AUZI NISTE EXPLICATII HALUCINANTE VENITE DE LA EI CA SA NU AVEM ACCES SA LE VEDEM HOTIILE FACUTE IN SISTEM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *