Un tânăr din Botoșani și-a bătut mama și tata. În momentul în care polițiștii au vrut să ia măsuri față de el, părinții s-au opus

masina de politie ruralaZeci de cazuri de violență în familie au fost înregistrate, de la începutul anului, în județul Botoșani, pentru care polițiștii, prin prerogativele pe care le dețin, au putut interveni, emițând ordine de protecții provizorii. Practic, prin aceste ordine de protecție, agresorii au primit interdicții de a se mai apropia de victimele lor. În cele mai multe cazuri, violențele au apărut între soți, unul dintre ei, prepodenderent femeile cerând ca soții să fie ținuți la distanță.

Un caz însă atipic a fost înregistrat în comuna Albești. Un tânăr din 35 de ani și-a bătut mama și tata, iar în momentul în care polițiștii au vrut să ia măsuri față de el, părinții l-au iertat. Oamenii legii au intervenit în cazul a doi soți, de 59 și, respectiv, 57 de ani, care au fost agresați de fiul lor. Autoritățile au fost alertate de vecinul celor doi, care au fost martorii scenelor.

Polițiștii de la Secția rurală 3 Hlipiceni au ajuns la fața locului, constatând că fiul, aflându-se sub influența alcoolului, și-a lovit părinții. Agenții de poliție au stabilit că în acest caz se impune adoptarea unei măsuri de emitere a unui ordin de protecție, în baza căruia fiului i se pune interdicția de a se apropia de casa părinților săi, însă, în acel moment, atât mama, cât și tata s-au opus, în scris, une astfel de măsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *