Lege și pentru ei! Doi polițiști au fost prinși băuți la volan

masina de politie,Doi șefi din Poliția Capitalei au fost prinși băuți la volan în doar câteva ore. Este vorba despre șefului Poliției Sectorului 4 din Capitală, care a fost oprit în trafic vineri seară, în timp ce se întorcea acasă de la o petrecere.

Din același motiv a rămas fără permis și un chestor de la Direcția Cazier Judiciar.

„În seara de 3 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit mai mulți conducători auto. Doi dintre cei opriți în trafic și testați cu privire la consumul de alcool sunt polițiști. Ambilor conducători auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce, față de unul dintre polițiști s-a luat măsura sancționării contravenționale, pe numele celui de al doilea, care activează în cadrul DGPMB fiind întocmit dosar penal. Cu privire la polițistul din cadrul Sectorului 4 se va declanșa o anchetă disciplinară în cadrul căreia se vor efectua verificări prin structura de control intern”, transmite Poliția Capitalei.

One thought on “Lege și pentru ei! Doi polițiști au fost prinși băuți la volan

  1. Chestorii astia sunt facuti la apelul bocancilor, cum erau facuti fruntasii , pe vremea Comunistilor , dar atunci un general era un om educat cu prestanta , iar acum 90 % niste…CU SPIRU HARET, X SI O , aroganti cu salarii de 5-6000 euro care se cred napoleoni …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *