FOTO! Accident grav la Baisa. Au fost implicate patru mașini în care se aflau zece persoane. Opt au ajuns la spital

Un grav accident rutier a avut loc, vineri după-amiază, la Baisa, unde au fost implicate nu mai puțin de patru mașini. Șoferului unui VW Passat, care venea dinspre Suceava spre Botoșani, la intrarea în Baisa intră pe contrasens și lovește un VW Golf cu numere de Suceava (în care se aflau două persoane), după care un VW Sharan (în care se aflau patru persoane) și un Audi (în care se aflau două persoane, după care părăsește partea carosabilă.

În urma impactului, nu mai puțin de opt persoane, din zece câte se aflau în cele patru mașini, au fost rănite și transportate la spital. O femeie care se afla în VW Passat este grav rănită.

O roată a uneia dintre mașini a fost efectiv smulsă și a rămas pe partea carosabilă.

După accident, șoferul care a produs accidentul nu și-a adus nimic aminte din ceea ce s-a întâmplat. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe, dar și echipaje de la ISU.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri în consecință. Cei patru conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *