Două firme din județ se vor ocupa de întreținerea drumurilor județene

lucrari drumuri, stiri, botosani, djdpDouă firme din județul Botoșani au câștigat licitația pentru întreținere și reparații drumuri județene. Este vorba de firma Transporturi Auto, administrată de Constantin Conțac și firma Big Conf, care aparține lui Liviu Conțac, fiul lui Constantin Conțac. Acesta din urmă a participat la licitație în asociere cu o firmă din Satu Mare și a câștigat contractul pe lotul 2 , respectiv Dorohoi – Săveni.

Transporturi Auto a fost desemnată câștigătoare pe lotul 1, respectiv Botoșani-Trușești.

Urmează perioada de contestații, iar în cazul în care nu vor fi, cele două firme vor putea să înceapă efectiv lucrările.

La licitație s-au înscris cinci firme.

Contractul se va derula pe o perioadă de doi ani iar lucrările vor presupune covoare asfaltice și plombări.

 

 

2 thoughts on “Două firme din județ se vor ocupa de întreținerea drumurilor județene

  1. Cel ce a facut soseaua botosani saveni sia batutu joc , la fel ca si de MANOLEASA -SAVENI
    La unteni unde se coboara a lasat si nu a facut nimic , dar nu sa sesizat nimeni , nici macar macalet care ar fi responsabil in calitatea care o are!
    MACALET de ce iti bati joc de banul public??
    ai vazut cum arata botosani -saveni?
    de asta nu ar trebui sa va mai voteze prostimea dar si jafurile portocalii daca vin nu fac nici macar asa rau cum e e bun!
    FACETI CALITATE FURATI 80 % DIN BANUL PUBLIC!

  2. Vocea soferilor: a) stai prost cu gramatica, chiar foarte prost; b) drumurile naționale Botoșani – Săveni și Săveni – Manoleasa aparțin de Direcția Regională Iași( nu este drum județean – ca să răspundă ,,macaleț”). Asta nu înseamnă cu Macaleți a realizat ceva notabil la drumurile județene de când este președinte, însă nu el este responsabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *