FOTO Accident în municipiul Botoșani! Două autoturisme s-au ciocnit într-o intersecție. Două persoane au ajuns la spital

accident in intersectie in municipiul BotosaniDouă autoturisme s-au ciocnit violent, marți seară, într-o intersecție din municipiul Botoșani, accidentul soldându-se, potrivit reprezentanților ISU, cu mai multe victime.

Accidentul s-a produs pe fondul unei neacordări de prioritate în sensul giratoriu de la intersecția Bulevardului George Enescu cu strada Bucovina. Șoferița unui Volkswagen Touran care venea dinspre Bucovina a intrat în sensul giratoriu fără a acorda prioritate unui alt Volkswagen Touran, care cobora din Capătul 1 spre Bulevard. Primul dintre ele a ricoșat într-un stâlp de beton care susține rețeaua de iluminat stradal.

accident in municipiul BotosaniLa fața locului au ajuns o ambulanță SMURD și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță. La spital au ajuns două persoane, șoferița care a ajuns cu mașina în stâlp, dar și un pasager din cealaltă mașină, cu toate că inițial au fost anunțate patru victime.

Polițiștii de circulație fac anchetă pentru a stabili responsabilitățile șoferilor.

Accidentul s-a produs pe o ploaie torențială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *