Ipoteză scandaloasă în cazul accidentul din noaptea de Înviere de la Hlipiceni, în care au murit doi tineri

accident mortal de Paste la Hlipiceni -BotosaniAccidentul produs în noaptea de Înviere la Hlipiceni, în urma căruia și-au pierdut viața un tânăr de 31 de ani și o adolescentă de 16 ani, este readus în discuție după ce mai mulți localnici au lansat o ipoteză scandaloasă cu privire la cauza producerii evenimentului.

Oamenii susțin că șoferul mașinii implicate în accident, Gabriel Condurache, care este din Răuseni, ar fi avut un conflict la o discotecă din Hlipiceni cu un alt grup de tineri. După niște altercații la discoteca respectivă, tinerii din Răuseni ar fi urcat repede în mașină și ar fi încercat să fugă pentru a nu fi bătuți. Ei ar fi fost urmăriți de alți tineri cu mașina, iar din acest motiv șoferul ar fi fost nevoit să accelereze. La un moment dat, Gabriel Condurache a pierdut controlul asupra volanului, ieșind de pe drum și răsturnându-se într-o curte.

„Motivul principal al evenimentului tragic din această dimineață de la Hlipiceni, a fost incaierarea unor tineri la localul /discoteca din sat, urmată de o urmărire auto și epilogul finalizat”, a spus, pentru BotosaniNews, un localnic, care dorește să își păstreze anonimatul.

Aceleași declarații le-au făcut mai mulți tineri din zonă, însă Poliția nu confirmă această ipoteză. Oamenii legii pun accidentul exclusiv pe seama vitezei. Ei așteaptă și rezultatele la probele de sânge pentru a se confirma dacă șoferul a băut sau nu.

Accidentul a avut loc la scurt timp după miezul nopții de sâmbătă spre duminică în localitatea Hlipiceni. Cei doi tineri, Gabriel Condurache, dar și adolescenta de 16 ani, Beatrice Cîrligeanu, care era pe scaunul din dreapta, au rămas încarcerați în autoturismul care s-a răsturnat pe cupolă. În autoturism, pe bancheta din spate, se mai aflau doi tineri, un băiat de 15 ani și o fată de 18 ani.

Citește știrea inițială:

UPDATE FOTO Accident cumplit! Doi tineri din Botoșani, dintre care și o adolescentă de 16 ani, au murit în noaptea de Înviere

One thought on “Ipoteză scandaloasă în cazul accidentul din noaptea de Înviere de la Hlipiceni, în care au murit doi tineri

  1. Eu cred ca trebuie spus adevărul, erau urmăriți, fata avea 15 ani, pe bancheta din spate erau 2 băieți ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *