Accident într-o intersecție din municipiul Botoșani provocat de un tânăr cu permis de o lună

politie, accident, stiri botosani, oricePoliţiştii Biroului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Botoşani, au observat că pe strada Î. Traian s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din cercetări a rezultat că un tânăr de 18 ani, posesor al permisului de conducere din luna martie a.c, în timp ce se deplasa pe strada O. Onicescu, ajungând la intersecţia cu strada Î. Traian şi intenţionând să efectueze viraj către strada T. Vladimirescu,  pe fondul neadaptării vitezei şi a lipsei de experienţă în condus, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a pătruns pe scuarul ce desparte sensurile de deplasare unde a intrat în coliziune cu gardul despărţitor, oprindu-se pe sensul opus de mers.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără victime omeneşti.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *