La furat în prima zi de Paște. A vrut să fure un autoturism, dar a plecat cu banii proprietarului

furt masina, stiri, botosani, politieUn tânăr din județul Botoșani a vrut să fure, în prima zi de Paște, un autoturism din curtea unei persoane, însă, după ce a fost văzut de proprietar, a reușit să fugă doar cu portofelul din mașină.

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 6 Pomârla au fost sesizaţi, luni, de un bărbat de 45 de ani din comuna Ibăneşti  cu privire la faptul că o persoană cunoscută a încercat să îi sustragă mai multe bunuri.

Polițiștii au stabili că duminică seară, un tânăr de 18 ani a pătruns fără drept în curtea persoanei respective, de unde a încercat să sustragă autoturismul lăsat neasigurat şi cu cheile în contact. Surprins de proprietar, tânărul a abandonat vehiculul şi a părăsit în fugă locul faptei. Ulterior, persoana vătămată a constatat că din autoturism îi lipseşte un portmoneu în care se afla suma de aproximativ 1.000 de lei.

Pe numele tânărului de 18 ani a fost întocmit un dosar penal, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *