Un primar din Botoșani face credit de 6,2 milioane de lei. El vrea să modernizeze școlile și grădinițele și să tragă apă în trei sate

primarie sigla generic, stiri, botosaniUn primar din județul Botoșani vrea să contracteze un credit de 6,2 milioane de lei la o bancă comercială pentru a reuși să modernizeze școlile și grădinițele, dar și să tragă apă în trei sate. Este vorba de primarul comunei Ungureni, Ilie Ivanache, care, în baza unei hotărâri a Consiliului Local, a lansat licitație pentru contractarea unei finanțări rambursabile.

Împrumutul va fi luat pe o perioadă de 15 ani, cu o perioadă de grație de șase luni. Cu acești bani se vor moderniza școlile din satele Ungureni, Borzești, Mândrești, Călugărenii Noi și Călugărenii Vechi, grădinița din Plopenii Mari și grădinița din Ungureni. De asemenea, va fi construită o grădiniță nouă la Borzești.

Totodată, jumătate din credit va fi utilizat pentru extinderea rețelei de apă în satele Mândrești, Călugăreni și Călugărenii Noi.

Potrivit caietului de sarcini, „costul maxim estimat al contractului este de 1.860.0000 lei, reprezentând costurile totale generate de împrumut, respectiv dobânzi, taxe, comisioane etc„.

One thought on “Un primar din Botoșani face credit de 6,2 milioane de lei. El vrea să modernizeze școlile și grădinițele și să tragă apă în trei sate

  1. Felicitări ,un primar cum ar trebui să fie toți, dar din păcate 90 % sunt puși pe furat ,jefuiesc 70 % din bani lucrări de proastă calitate….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *