FOTO Un șofer din Botoșani își ducea soția la Maternitate, dar a rămas în pană din cauza gropilor de pe drum

masina cu roata avariata din cauza gropilor la BotosaniCaz mai puțin obișnuit petrecut, joi, pe un drum județean din Botoșani. Un bărbat care își ducea soția la Maternitate a rămas în pană după ce i-a căzut planetara, din cauza unei gropi.

Botoșăneanul se deplasa cu mașina personală pe drumul județean Talpa- Sulița- Todireni. În Sulița, el a evitat un camion și a ajuns cu mașina într-o groapă de pe carosabil, iar din această cauză i s-a rupt un pivot și  s-a smult planetara.

Un polițist din Sulița a fost martorul scenei, el sunând la ambulanță pentru a o lua pe femeia gravidă și pentru a o transporta la spital.

„Mentionez ca eram in drum spre maternitate cu sotia insarcinata in aproape 9 luni deoarece se simtea rau si din cauza asta era sa nasca prematur . Un politist din sat a apelat la ambulanta care a transportat-o la maternitate unde i-a scris pe fisa traumatism rutier. Am martori politistul constatator, un mecanic din sat si multi alti soferi si localnici”, povestește șoferul din Botoșani.

Drumul pe care s-a produs avaria este celebrul „drum strategic” pe care conducerea Consiliului Județean l-a abandonat de vreo trei ani, în așteptarea unor investiții pe fonduri europene. Din cauza stării proaste a acestui drum, sute de șoferi au protestat luna trecută la Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *