FOTO&VIDEO! Protest anti-PNL la Botoșani. Cum a reacționat liderul PNL, Ludovic Orban

Câțiva botoșăneni au protestat joi, în fața Casei sindicatului împotriva Partidului Național Liberal.

Oamenii au purtat pancarte cu mesajele: ”PNL e timpul să ne lași!”, ”Nu uităm” Ați tăiat pensiile!”, ”Nu uităm! Ați închis spitale!”, ”Rușine! PNL a votat împotriva României în Parlamentul European!”, ”PNL, Cuib de trădători!”.

Aceștia l-au huiduit pe liderul PNL, Ludovic Orban, dar și pe candidatul PNL la europarlamentare Rareș Bogdan. În ciuda acestui fapt, Orban s-a dus în mulțimea de protestatari, însă nu a putut discuta cu ei.

Cei doi se află în județul Botoșani pentru lansarea candidaților la europarlamentare.

 

 

3 thoughts on “FOTO&VIDEO! Protest anti-PNL la Botoșani. Cum a reacționat liderul PNL, Ludovic Orban

  1. Acești „Tineri și frumoși” nu „prea” au avut vlagă, nici măcar nu au dansat hora „Hoției”. Dar la urna vot sunt meșteri mari de aproape 30 de ani.

  2. Orban si Bogdan au invatat pe pielea lor ca daca te amesteci in tarate, te mananca porcii! Orban nu ar trebui sa discute cu trepanatii…ajung bietii analfabeti sa se creada importanti…

  3. Si – au infalnit „confratii” PE LANGA BOTOSANI , tinand DISCURSURI ANEMICE , FARA SUSTINERE – IN FATA UNEI „SALI (IMPROVIZATIE DW SALA) APROAPE GOALE , CU „LAUDATIVE”, ADMIRATIVE” si PERSPECTIVE FURATE DIN CER , in fata unui „PUBLIC” TRAS LA „FATA” CA TAPU’ LA .OAIE …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *