Comunicat de presă: PSD trimite în Parlamentul European patrioți care să apere România, nu trădători de țară și frustrați care au tăiat veniturile românilor cum face PNL

PSD Botoșani dezaprobă public voturile repetate ale europarlamentarilor PNL care au votat împotriva României atât în noiembrie anul trecut, cât și acum când au respins eliminarea standardelor duble la alimente și alte produse.

Ce le transmite domnul Orban astăzi botoșănenilor. Le spune cum au votat la comanda sa liberalii români în Parlamentul European împotriva reglementărilor care impuneau aceiași calitate pentru același produs oriunde este vândut în Europa. Încă odată PNL s-a poziționat împotriva României în timp ce PSD susține interesele țării și ale românilor! Degeaba țipă și minte domnul Orban, manifestările isterice nu pot ascunde adevărul! Deși liberalii au fost de acord ca românii și copiii lor să nu aibă mâncare sănătoasă și de calitate ca în celelalte state din Europa, europarlamentarii PSD au contribuit prin votul lor la adoptarea unor sancțiuni dure, respectiv amendă de 4% din cifra de afaceri, pentru cei care practică dublul standard”, se arată în comunicatul transmis de PSD Botoșani.

PSD Botoșani consideră că botoșănenii nu se vor lăsa păcăliți de candidații liberali la Parlamentul European, întrucât jumătate din lista PNL e fostul guvern PDL care a tăiat pensiile și salariile, iar cealaltă jumătate sunt cei care au votat împotriva României, inclusiv botoșăneanul Mihai Țurcanu.

De ce se teme PNL să vorbească despre domnul Blaga și colegii săi de la PDL. De ce nu îi prezintă, ca să îi știe lumea că sunt aceiași care au măcelărit veniturilor românilor și acum vor să ajungă europarlamentari. De ce nu ne spune domnul Orban de cele 67 de unități medicale care au fost închise, inclusiv Spitalul din Darabani, de vechiul PDL, astăzi noul PNL. De ce nu ne prezintă domnul Orban proiectul PNL de guvernare prin care a promis că va elimina salariul minim, va stopa majorările de pensii și salarii și va opri Programul Național de Dezvoltare Locală pentru că îl consideră un program prost. În acest sens, poate le cere și acordul primarilor liberali care au avut acces la fonduri pentru dezvoltarea comunităților locale pe care le conduc. Îi spunem noi de ce: pentru că PSD este cel care a propus PNDL pentru dezvoltarea localităților din mediul rural, a crescut salariile personalului medical și a dotat toate spitalele din țară, inclusiv Spitalul Județean Botoșani cu echipamente de investigație moderne, CT și RMN, aparatură pentru sălile de operații, ambulanțe noi și multe altele”, se precizează în poziția comunicată de PSD Botoșani.

Sursa: comunicat PSD

 

2 thoughts on “Comunicat de presă: PSD trimite în Parlamentul European patrioți care să apere România, nu trădători de țară și frustrați care au tăiat veniturile românilor cum face PNL

  1. PSD-ul este doar o turma de analfabeti fara viitor, condusi de o mana de hoti fara scrupule! Ati distrus si continuati sa distrugeti Romania fara sa va ganditi nicio clipa la ce lasati generatiilor viitoare. Spre cinstea lor, romanii tineri se gandesc la viitor si aleg sa plece din tara asta infecta. Sper ca Ardealul sa se trezeasca si sa ceara ruperea de pesederia! Sa va vad atunci cine o sa va plateasca pensiile si ajutoarele sociala, lepadaturi lenese, ahtiate dupa pomeni si furaciuni!

  2. Leprelor, ati votat modificarea codurilor ca sa scape hotii si acum incercati sa ne aburiti cu prostia asta de „comunicat”?? Nu vom uita cum v-ati prostituat politic pentru un infractor din Teleorman care vede Moldova ca pe o vita de muls voturi! Mai aveti curajul sa scoateti capul, gunoaie pzd-iste?! Sentimentul rusinii va este cu totul strain. Nu am uitat ca seful vostru A FURAT DE LA COPIII FARA PARINTI !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *