Ludovic Orban și Rareș Bogdan, vizită în Botoșani la Parcul Cornișa. Joi seară, cei doi vor merge la slujba de la Mănăstirea Vorona

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vizitat, joi, alături de Rareș Bogdan, candidatul PNL la europarlamentare, Parcul Cornișa, iar joi seară va participa la slujba cunoscută ca Denia celor 12 Evanghelii de la Mănăstirea Vorona.

Rareș Bogdan a ținut să precizeze că nu e normal ca într-un județ precum Botoșaniul să mai existe școli și grădinițe cu toalete în curte, atâta timp cât o mare personalitate botoșăneană, Elie Radu, a creat primul sistem de modernizare de alimentare cu apă a orașului.

El a precizat totodată că investiția realizată la Parcul Cornișa va duce la o creștere a turismului în zonă.

Îmi place frumosul și arta, dar  și faptul că sunt aici pe locul de unde a plecat Ocav Băncilă este o mare, mare bucurie pentru mine, pentru că îl consider unul dintre cei mai buni pictori și probabil că dacă era în Franța cota lui era la zeci de milioane de euro. Mai aveți pe Ștefan Luchian, Mihai Eminescu, Iorga. Aveți atât de multe personalități, dar mă întrebam astăzi dimineață, ce ar fi spus domnul Alexandru Graur despre doaman Dăncilă, spre exemplu, care a plecat de aici din Botoșani. Mă gândescte foarte serios. Vorbeam aseară și astăzi cu primarul Cătălin Flutur. Să ai un om care a creat practic primul sistem de modernizare de alimentare cu apă a orașulul, Elie Radu, care a lucrat cu Anghel Saligny și a realizat lucruri uluitoare la lucrări publice și să ai în județ școli și grădinițe fără toalete în curte și fără apă curentă în clădirea unde învață copii, mi se pare absolut șocant. (…)Am văzut câteva investiții interesante și mă bucur foarte mult că sunt făcute din fonduri europene”, a spus Rareș Bogdan.

Acesta a declarat că joi seară va merge la Mănăstirea Vorona, pentru a participa la Denia celor 12 Evanghelii.

Diseară voi merge la slujbă, imediat după ce mă voi întâlni ciu colegii mei, și mă bucur să mă duc la o mănăstire foarte frumoasă de aici, vreau mult să o vizitez. Este una dintre cele mai frumoase slujbe din ceea ce înseamnă ortodoxie, cea din Joia Mare, cele 12 evanghelii”, a completat Rareș Bogdan.

La rândul său, liderul PNL, Ludovic Orban, a precizat că investiția de la Cornișa i se pare spectaculoasă și căp va genera venituri la bugetul local.

Îl felicit pe primar. Sunt convins că va deveni un punct de atracție nu numai pentru botoșăneni, ci și pentru întreg arealul din această regiune, inclusiv pentru cei din Basarabia și Ucraina.  Sunt convins că această investiție va fi un loc vizitat de foarte mulți și că în mod evident va fi o investiție care va îmbunătăți calitatea vieții, va crește inclusiv din punct de vedere economic Botoșaniul, va genera venituri la bugetul local . Mi se pare spectaculoasă această investiție”, a spus Orban.

3 thoughts on “Ludovic Orban și Rareș Bogdan, vizită în Botoșani la Parcul Cornișa. Joi seară, cei doi vor merge la slujba de la Mănăstirea Vorona

  1. Atata timp cat mai aveti panarame/petarde genu Turcanu care vine doar la cules in BT in preajma alegerilor ( cata nesimtire si tupeu mizerabil ) sau tractoristi ca Verginel in partid, nu veti mai vedea in veci si pururi votul meu.

  2. Cu modul de exprimare si cuvintele batjocoritoare adresate politicienilor de la guvernare ne-a aratat modul lui Rares Bogdan cum se poate ajunge pe un loc eligibil la Europarlamentare ,acum merge la bisereca sa se spovedeasca oare sau tot pentru campanie electorala .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *