Programul casieriilor Modern Calor în perioada sărbătorilor de Paște și 1 Mai

casierie, modern calor, stiri, botosaniÎn perioada 26 aprilie – 01 mai 2019, casieriile societății comerciale Modern Calor SA, din strada Vârnav (lângă Școala nr. 7) și din incinta Directiei de taxe și impozite locale vor fi închise. Programul normal de lucru se va relua începând cu data de 02 mai.

Relațiile cu publicul vor fi asigurate după același program, cu exceptia dispeceratului termic, unde clienții se pot adresa, prin centrala telefonică (tel.: 0231 537 100; 0231 515 959), pentru urgențe de ordin tehnic, ce țin de funcționarea sistemului de furnizare a apei calde.

În această perioadă facturile pot fi plătite la bănci (în funcție de programul propriu al acestora) sau on-line, prin accesarea site-ului www.moderncalor.ro, secțiunea Clienți. De asemeni, până pe data de 28 aprilie pot fi comunicate indexurile de consum la apă caldă, atât on line cât și la numerele de telefon comunicate mai sus.

Sectoarele de producție și distribuție ale S.C. Modern Calor S.A., inclusiv formațiile de intervenție, vor funcționa însă, în toată perioada, cu program continuu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com