Dramă în Săptămâna Patimilor pentru o fetiță de 12 ani. A fost abuzată de propriul tată

Foto generic: Aradon

O fetiţă în vârstă de 12 ani trăieşte o dramă, chiar în Săptămâna Patimilor, după ce tatăl ei a abuzat-o în repetate rânduri.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie propus spre arestare, scrie Observator.

Totul a ieşit la iveală în urmă cu câteva zile, atunci când poliţiştii au aflat povestea dramatică a fetiţei, dar şi a fraţilor ei.

Fetiţa, trei surori şi un frate, locuiesc împreună într-o casă din Ruscova, cu părinţii. Copiii nu sunt lăsaţi niciodată să iasă din curte, iar anchetatorii au aflat că fetiţa de 12 ani a fost abuzată în repetate rânduri chiar de tatăl ei.

„Fetița de 12 ani, o frumusețe de copil, a cărei vină a fost aceea de a se naște într-o familie vai și-amar, o familie de prăpădiți, o familie în care ambii părinți nu au fost capabili de absolut nimic. Cei doi au patru copii, trei fetițe și un băiețel. Imediat după ce s-a aflat oribila faptă, polițiștii l-au internat la Spitalul de Psihiatrie de Sighetu Marmației. Cică are probleme mintale și se vrea să fie scăpat de pușcărie. El a mai fost închis pentru furt calificat, iar mama copiilor îi ia apărarea. La fel și părinții lui”, a declarat un localnic pentru Observator.TV.

Mai mult, mama fetiţei a luat apărarea soţului. În faţa anchetatorilor, bărbatul a declarat că are probleme psihice şi a cerut să fie internat la Psihiatrie.

Totuşi, el a fost supus unei expertize psihiatrice, iar medicii au decis că acesta are discernământ.

Astfel, poliţiştii şi procurorii au decis astăzi să îl reţină pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a deschis o anchetă pentru a se stabili dacă fetiţa şi fraţii ei mai pot locui în casa din Ruscova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *