Bugetul municipiului Botoșani votat cu amendamentele consilierilor PSD. Primarul Flutur: Și mândria și trufia în săptămâna postului sunt mare păcat

Bugetul municipiului Botoşani a fost aprobat în şedinţa de miercuri, cu amendamentele propuse de consilierii PSD. Astfel, consilierii PSD au tăiat din bugetul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA), respectiv de la cheltuielile pentru reclamă și publicitate, au tăiat din banii propuși pentru reabilitarea străzii Crinilor și i-au trecut pentru reabilitarea străzii Iuliu Maniu.

De asemenea, consilierii PSD au venit cu amendament privind alocarea de fonduri pentru amenajarea de parcări supra și subterane-SF, camere mobile la rampele de gunoi, pentru semaforizarea intersecției Sucevei cu Bulevardul Mihai Eminescu, pentru reabilitarea și modernizarea străzii Hatman Arbore, pe tronsonul neasfaltat, însă s-a propus și alocarea unor bani pentru realizarea unei treceri de pietoni cu motive tradiționale în Centrul istoric.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, s-a declarat nemulțumit că amendamentele propuse de consilierii PSD au fost prezentate chiar în ziua ședinței de CL pentru a nu mai lăsa loc de negocieri.

Și mândria și trufia în săptămâna postului sunt mare păcat. În afară de a face niște chestii de pură imagine.. Știm cu toții că așa cum propuneți dvs., acest amendament va trece. (…) Ați luat banii de la partea de funcționare ca să-i trecem la dezvoltare. Luând nișțe bani de la partea de funcționare, rămânem cu poziții descoperite și îi ducem într-un loc unde nu este absolut necesar”, a spus primarul municipiului Botoșani.

Bugetul municipiului include la partea de venituri 145.719.980 lei, iar la partea de cheltuieli 160.262.560 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *