Percheziție la locuința unui bărbat din Dorohoi. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Dorohoi au descins în locuința unui bărbat de 34 de ani din Dorohoi, marți, în baza unui mandat emis de Judecătoria Dorohoi.

Cu ocazia percheziţiei, la locaţia vizată au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, 918 pachete de ţigarete de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina, deţinute fără documente legale.

Potrivit polițiștilor, în perioada martie-aprilie 2019, acesta a comercializat pe raza municipiului Dorohoi diferite cantităţi de ţigarete către diverse persoane.

Pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiv al IPJ Botoşani.

„În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi”, potrivit IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *