Consilier județean nemulțumit că s-au alocat bani pentru achiziția de camere video la Consiliul Județean: De cine ne este frică, de cine ne temem?

Un consilier județean liberal a cerut socoteală conducerii Consiliului Județean cu privire la unele investiții care se vor face anul acesta cu bani din bugetul județului. Radu Anton s-a declarat nemulțumit că s-au alocat bani pentru achiziția de camere video care vor fi montate atât în interiorul cât și în exteriorul Consiliului Județean.

El a criticat, de asemenea, că s-au alocat fonduri și pentru achiziția unui sistem video la Centrul Militar Județean.

Uitându-mă pe lista de investiții pentru acest an, la Consiliul Județean am găsit sistem de securitate video pe Calea Națională și aici. Știu că a fost un singur conflict dintre două persoane din PSD iar pentru asta trebuie să alocăm bugete suplimentare pentru camere video? De cine ne este frică, de cine ne temem? La fel sistem de supraveghere și antiefracție pentru Centrul Militar Județean. A început armata să aibă probleme privind securitatea?”, a spus Anton.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, i-a răspuns că acest sistem video a fost impus în vederea obținerea autorizației de funcționare.

Acest sistem a fost impus, nu este propunerea noastră”, a spus Birta.

 

 

One thought on “Consilier județean nemulțumit că s-au alocat bani pentru achiziția de camere video la Consiliul Județean: De cine ne este frică, de cine ne temem?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *