FOTO Strigăt de ajutor! Trei fetițe din Botoșani au rămas fără casă în prag de sărbători

Trei fetițe, de patru, zece și 14 ani, dintr-o familie din Botoșani, au rămas fără casă în prag de Paște. Locuința acestora, de la Cucorăni, a fost mistuită de un puternic incendiu, iar toată agoniseala părinților a fost făcută scrum.

Copilele nu mai au mobilă, haine și nici măcar mâncare.

„Fac un apel la toți cei care aveți posibilitatea să-i ajutați cu orice: mobilă, haine pentru fetițe sau pentru părinți, mâncare, jucării sau alte utilități. Fetițele au vârsta de 4, 10 şi respectiv 14 ani. Puteți lua legătura direct cu familia la numărul de telefon: 0748355449”, este mesajul transmis pe Facebook de un cunoscut al familiei.

Vă reamintim că un puternic incendiu a izbunit, duminică după-amiază, la Cucorăni, acolo unde acoperișul unei locuințe a fost cuprins de flăcări. Flăcările și fumul provenite din focul la acoperiș puteau fi observate de la distanțe foarte mari.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu  apa si spumă și una SMURD. Pentru stingerea incendiului si înlăturarea efectelor, pompierii au intervenit mai bine de trei ore. Cauza probabilă- scurtcircuit electric.  Incendiul a fost observat cu intarziere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *