O tânără din Botoșani îl acuză de hărțuire pe soțul Ancăi Serea. „Mi-a cerut fotografii sexy și mi-a scris că…”

O tânără din Botoșani îl acuză pe soțul Ancăi Serea, cântărețul Adrian Sînă, că a hărțuit-o, scrie Cancan.ro. Cu toate că se pregătește să devină tată pentru a patra oară, Adrian Sînă nu s-ar fi sfiit să flirteze cu o fată dintr-un oraș în care a avut concert.

Totul ar fi început în urmă cu câteva săptămâni, atunci când fostul component al trupei ”Akcent” s-a deplasat la Botoșani. Imediat după ce și-a terminat prestația artistică, soțul Ancăi Serea ar fi pus ochii pe o tânără din public, pe care ar fi abordat-o pentru a-i afla profilul de Instagram. Imediat după ce a intrat în posesia contului, Adi Sînă ar fi ”bombardat-o” pe tânără cu mesaje cu tentă sexuală.

”Totul a început în seara de 6 aprilie, când Adrian Sînă a avut concert în Botoșani, orașul în care locuiesc. M-a văzut, m-a întrebat cum mă numesc pe Instagram și mi-a dat mesaj. După câteva zile, am fost adăugată pe Snapchat de el deoarece eu am numele de utilizator în descrierea profilului de Instagram.

De atunci am început să primesc fel de fel de mesaje de la el și mi-a spus ca va veni la Botoșani să ne vedem. Mi-a cerut fotografii sexy și mi-a scris că mă vrea! Mesajele sale erau cu tentă sexuală. După aceasta mi-a cerut numărul de telefon și m-a sunat. Atunci a fost momentul în care l-am întrebat de ce îi face asta soției lui și i-am spus că sunt conștientă că nu sunt prima fată căreia îi scrie lucruri de genul acesta. Răspunsul lui a fost: «Nu mă mai certa! O să îți explic față în față!». Încă nu ne-am întâlnit, mi-a spus ca va veni în luna mai în Botoșani pentru mine, dar mie una nu mi se pare deloc normal ceea ce face el”a mărturisit tânăra care ar fi fost abordată de Adi Sînă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com