Cutremurător! O femeie a născut al zecelea copil și l-a aruncat în WC

Caz cutremurător într-o comună din judeţul Galaţi, unde o femeie de 33 de ani este cercetată de poliţie, după ce copilul ei nou-născut a fost găsit în agonie, în haznaua din fundul curţii.

Copilul a fost dus la Spitalul de Pediatrie din Galaţi, dar este în stare critică. La rândul ei, mama a fost internată în stare gravă, scrie StirileProtv.ro.

Alarma s-a dat duminică seară, în comuna Băleni, judeţul Galaţi. Femeia de 33 de ani s-a dus la toaleta din fundul curţii şi, după câteva minute, a ieşit şi s-a prăbuşit în curte. Rudele ei au auzit un plâns de copil şi şi-au dat seama ce s-a întâmplat, aşa că au sunat la 112.

Lt. col. Eugen Chiriță, ISU Galaţi: “Era o placă de beton deasupra haznalei, au început să sape în lateral, au apelat şi la un excavator de la primăria din localitate – acesta a fost dus printr-o altă curte până acolo. Au săpat aproximativ un metru, au introdus o scară de fereastră, o scară metalică şi au scos bebeluşul viu.”

Băieţelul a fost preluat de un echipaj SMURD şi trasportat la Spitalul de Pediatrie din Galaţi. Prognosticul medicilor este rezervat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *