Caz incredibil! Un bărbat din Botoșani a sunat la 112, pentru că soția sa refuza să urce în ambulanță

ambulanta, stiri, botosaniCaz incredibil înregistrat, sâmbătă, în municipiul Botoșani. Un bărbat, care a mers cu soția la spital, a sunat la 112, cerând ajutorul autorităților pentru a reuși să își urce soția într-o ambulanță.

Cei doi s-au prezent la Maternitatea din Botoșani, după ce femeia a dat semne că va naște. Ajunsă acolo cu mașina bărbatului, femeia a refuzat să rămână internată.  Acesta și concubinul au lăsat mașina la Secția de obstretică și ginecologie și au plecat pe jos spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati, aclo unde bărbatul a solicitat o ambulanță pentru ca femeia să fie dusă din nou la Maternitate.

În momentul în care li s-a pus ambulanța la dispoziție, femeia a refuzat să urce în aceasta. Gestul l-a înfuriat pe concubin, botoșăneanul sunând la 112 pentru a cere sprijin de la poliție sau jandarmi. Un echipaj de jandarmi a ajuns la fața locului, însă, cu toate acestea femeia tot nu a urcat în salvare.

În schimb, aceștia au convins-o pe femeia de 38 de ani să meargă pe jos la maternitate, însoțită de concubin și de doi jandarmi. Ajunsă acolo, gravida a fost dusă cu o ambulanță la Psihiatrie și de acolo înapoi la maternitate. Pe tot acest traseu, femeia a fost însoțită, de asemenea, de jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *